Stamp on the ground!!!!

Hello goofellahz!
Nå er vi igang igjen for fullt, og vi har mange planer for frekke og nasty videoblogger som vi skal lage den neste tiden.
Vi vil først og fremst ha fokus på å lage en konge remake av musikkvideoen til vår alles kjære "Stamp on the ground", en clubmusic sang som alle kan når de har drukket smirnoff. Vi vil prøve å få frem de frekke tingene Italobrothers egentlig synger om ved hjelp av geniale virkemidler!

Snorre ringte til Italobrothers igår og de sa : Dette er en flott mulighet for oss clubmusicartister til å få promo slik at vi kan bli et større navn innen clubmusicscenen.

Det kommer også en aldri så lang photoshoot nå snart, slik at dere kan se hvordan vi ser ut etter alle disse månedene vekke fra bloggscenen (snorre har fått skjegg)Her er snorre når han skal tørke håret sitt etter en svett runde på gymmen (den lokale, som dere kanskje husker fra den velkjente gymvideoen til snorre fra tidligere )

 
Vil også bare si at bloggen snart fyller 1 år, nærmere bestemt om 1 måned! Da blir det en stor bursdagsfest hos Snorre, hvor smirnoff og klovnen Bullo står for underholdning. 

er det noe du lurer på ? Spør!

5 kommentarer

Kent Willi

13.jan.2011 kl.12:07

æg syns at d her æ brå!

leinarn

13.jan.2011 kl.12:16

lige at du e så jeli strame snorre!

Han som prob lo mest

13.jan.2011 kl.12:25

hahahaahh fyfan, bland di bedre videoene dine! =D

fresh prince

13.jan.2011 kl.13:35

glede meg

emilia

19.jan.2011 kl.13:05

sykt bra video, liker det jeg ser. dette må dere fortsette med! :)

PS: bra jeg ikke er eller gjør noen av de tingene der for du var ganske digg!!! :D <3

Skriv en ny kommentar

Stramingene

Stramingene

17, Stavanger

Stramingene Snorre og Mika + Slakke Kristoffer og Even av å te

Kategorier

Arkiv

hits